Tiden det kan ta
Ibland krävs det ett helt år. Den förkortade-varv-koftan blev färdig lagom till Astrids dop. De ljuvliga knapparna hittade jag i hennes mammas farmors knappskrin.

Kommentarer
Postat av: Pysselfarmor

Vilken härlig färg på koftan och knapparna är verkligen pricken-över-i:et. Dessutom har ju knapparna ett mervärde på grund av sin historia.

Vilken underbar present!

2012-04-02 @ 23:29:04
URL: http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/
Postat av: Annika GW

Jättesöt kofta! Ser så där varm och gosig ut! Jag har precis stickat en liknande kofta och tycker att den var rolig att sticka eftersom man stickar allt i ett stycke. / Annika

2012-04-05 @ 09:29:00
URL: http://greitzan.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Men vad fin! Och den finaste kulören också!

Postat av: Jessica

Pysselfarmor: Tack! Det blir verkligen något speciellt när en liten bit historia kan få vara med i det nya. Jag har lånat boken Sparat på bibblan, håller utkik efter den hela tiden i antikvariat och så, men alla verkar hålla väldigt hårt i boken.Annika GW: Ja, den är verkligen jättekul och lite annorlunda att sticka sådär på "fel håll"!Ulrika: Tack! Jag valde kulör efter namn, "skogsnatt" kändes ju som ett givet val. Och jag ångrar mig inte!

2012-04-08 @ 21:08:15
URL: http://avigan.blogg.se/
Postat av: Tyg och otyg

Bättre sent än aldrig! Otroligt fin, både färgen på koftan och knapparna och framför allt kombinationen av dem båda.

2012-04-09 @ 11:19:36
URL: http://tygochotyg.blogspot.com
Postat av: elisabeth

Vilka fina knappar! jag förstår att dom inte går att köpa. Var köper man fina knappar nu för tiden, vi som inte har tillgång till någons knapplåda?//elisabeth

2012-05-17 @ 21:54:57
URL: http://augustifarmor.wordpress.com
Postat av: Jessica

Tack Elisabeth! Mitt bästa tips om du är på jakt efter fina knappar är Erikshjälpen, Myrorna eller liknande. Där brukar man kunna hitta väldigt fina för nästan inga pengar alls. Där jag bor finns även en välsorterad vintagebutik med världens finaste knappsamling - lite dyrare, men fantastiska knappar. Lycka till med letandet!

2012-05-17 @ 23:21:41
URL: http://avigan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0