Med en skog kring fötterna


Skog, skog, skog. Så dunkade det i mig när snoret och febern hindrade alla tankar på utomhusvistelse. Som subsitut har jag haft en härva tvåtrådigt grönt från Kampes att umgås med. Vardagliga sockor utan krusiduller var tanken när jag klurade på mönster. Och så ville jag att de skulle vara som en mossmjuk skog kring fötterna.


Mönstet är inga konstigheter alls. 60 maskor, sticka 2,5 och så en förstärkt häl som jag hittade beskrivningen till i Ann-Mari Nilssons "Sticka mössor, vantar, sockor!". Hälen får en lite skrovlig, slitstark yta som syns tydligare i verkligheten än på bild.


Vis av erfarenhet lät jag Anders hålla i kameran den här gången medan jag koncentrerade mig på att vara fotmodell  Men jag kunde inte riktigt hålla mig från att ta en bild på sockorna när de avslappnat nog ligger och umgås med en utblommad rallarros på fäbodtrappen.

Och Fröken C , jag hoppas att du tycker det är okej att jag liksom du poserade på en sten. Mossan som jag tänkte ställa mig i var alldeles för blöt.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Åh, du sicka supertjusiga!

2011-09-26 @ 19:43:09
URL: http://litesocker.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jessica: Åh tack, vad glad jag blir!

2011-09-27 @ 19:51:05
URL: http://avigan.blogg.se/
Postat av: fröken c

haha, det är helt okej, jag har inte patent på något :)

Fina bilder, och fina höstsockar!

2011-10-08 @ 13:05:26
URL: http://froken-c.blogspot.com
Postat av: Jessica

Fröken C: Skönt :)! Trodde inte du skulle ha något emot det heller. Och tack för inspirationen att sticka höstsockar. De värmer väldigt bra.

2011-10-09 @ 17:41:40
URL: http://avigan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0