Åtta saker om mig

Jag blev glad över att Clara tycker att jag inspirerar och därför gett mig en award.
Den går ut på att man ska berätta åtta saker om sig själv. Håll till godo:

1. Jag har fler klänningar än vad som får plats i garderoben och därför försöker jag lära mig att inte använda sökorden "shirtwaist dress" på etsy. Det går inte alls. 
2. Jag dricker nästan bara kaffe om det är kokkaffe, helst ska det vara kardemumma i.
3. Jag är uppvuxen och bosatt i en by där nästan alla hus har röda väggar och vita knutar. Jag har försökt att på bo på andra platser, men inte lyckats speciellt väl.
4. Tålamod har jag bara när jag stickar.
5. Det tog evigheter innan jag lärde mig att läsa. Jag och min klasskompis F fick sitta och traggla ord och bokstäver i ett litet grupprum bredvid det stora klassrummet och när de andra tjejerna pratade om någon hästbok låtsades jag att jag också lyckats läsa den. Sen slog det över och nu läser jag snabbt och väldigt ofta.
6. Trots att alla hela tiden hävdar "att gå upp på morgonen blir en vana" så stämmer det inte på mig. Älskar sovmorgon, hatar vanliga morgnar.
7. Om det behövs kan jag förlösa en tacka. De bästa minuterna hittills i år var när jag drog fram det där lammet som jag sedan inte fick döpa till Kantarell.
8. Kanske någon gång att jag lyckas skriva en bok och då ska den heta Hässja. Synd bara att Åke Smedberg redan snott den idén (fast det är en fin bok han skrivit).

Jag tycker att själva award-bilden är så ful att jag knappt vill utsätta någon för den. Har därför gjort den så lite jag bara kan. I alla fall ska jag skicka den vidare till tre bloggar som inspirerar mig på olika sätt. Jag väljer:

Tyg och otyg
Ä I A Gart
Fröken C


Kommentarer
Postat av: Clara

Haha, jag tycker också att den där bilden var typ fulast i världen, gjorde den också så liten som möjligt.Roligt att veta mer om dig, och tack för sökordet på etsy! Livsfarligt dock... jag måste ju snart lyckas få med mig alla klänningar till Sverige.

2011-06-03 @ 20:00:22
URL: http://clarastickar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0